Wie ben ik? (Esmeralda)

Vandaag vertel ik over mezelf, ik ben Esmeralda en ben 18 jaar. Als persoon ben ik heel erg enthousiast, leergierig en spontaan. Daarnaast hou ik heel erg van zingen en visagie. Ook zie ik mezelf als een harde werkster. Door mijn doorzettingsvermogen wil ik graag mijn doelen bereiken. Verder kan ik in teamverband heel goed werken en ben bezig om van andere te leren.

Bij Paraatzorg heb ik geleerd hoe ik doorzettingsvermogen moest krijgen en hoe ik me moest concentreren op doelen. Door de gesprekken met mijn begeleiders heb ik ook gewerkt aan mijn zelfvertrouwen. Ook krijg ik hulp van me begeleiders bij mijn stage en schoolopdrachten.

Bij mijn stage heb ik ook nieuwe contacten weten te maken. Ook heb ik geleerd om gebruik te maken van de hulp die ik krijg. En heeft Paraatzorg ervoor gezorgd dat ik een veel betere persoon ben geworden op verschillende vlakken.

Toekomst

Na mijn kappersopleiding wil ik heel graag schoonheidsspecialiste worden. En eventueel ook verder studeren en cursussen volgen. Bijvoorbeeld; wimpers extensions aanbrengen, wenkbrauwen liften, wimpers verven. Dit zal mij helpen om mijn beroep beter te leren kennen.


Alles wat ik heb geleerd op school en stage neem ik mee voor de toekomst. Ook wil ik heel graag een wereldreis maken, dit is een grote droom van mij. En ik zou ook heel graag in het buitenland willen wonen. Maar dan wel in Europa, zoals bijvoorbeeld in Portugal.

 

  


Populaire posts van deze blog

Omgaan met geld (Marjama)

Uithuisplaatsing (Esmeralda)

Even voorstellen (Marjama)